Steenhouwerij van Ommen heeft al drie generaties lang ervaring in het maken van grafmonumenten. Sinds 1932 leveren wij topkwaliteit tegen concurrerende prijzen. Wij onderscheiden ons door vakmanschap, liefde voor het werk en échte service. Onze grafmonumenten zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. De grafmonumenten die wij verkopen zijn leverbaar in verschillende prijsklassen. Wilt u een grafmonument op maat laten maken? Ook dat is mogelijk bij Steenhouwerij van Ommen.

Grote collectie grafmonumenten

Steenhouwerij van Ommen is gevestigd in Kampen, Overijssel. Wij leveren onze grafmonumenten onder andere in Dronten,  Kampen, Lelystad, Almere en Amsterdam. Via deze website kunt u een groot deel van onze collectie bekijken. Om het u makkelijk te maken, hebben we onze collectie opgedeeld in meerdere categorieën. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een goedkoop grafmonument? Of bent u op zoek naar een ruw grafmonument? Ook kunt u kiezen voor een bijzonder grafmonument. Hierbij passen we unieke vormen en materialen toe. Ook passen we hierbij vaak meerdere materialen toe. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van natuursteen en glas, wat een prachtige combinatie is.

Om de collectie te bekijken klikt u in het menu op ‘Grafstenen’. Vervolgens heeft u de keuze uit meerdere categorieën. Let op, via onze website geven we u een impressie van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Om onze volledige collectie grafmonumenten te bekijken, nodigen we u graag uit op één van onze locaties (Dronten of Kampen).

Grafmonument op maat

Behalve onze standaard collectie grafmonumenten, bieden wij ook maatwerk aan. Hierbij kunt u het grafmonument zelf samen stellen. Uiteraard adviseren wij hierbij. Doordat er zoveel verschillende soorten materialen en vormen zijn, is het vaak lastig te bepalen hoe het grafmonument er uit moet komen te zien. Op basis van een gesprek kunnen we u goed informeren en adviseren. Voor grafmonumenten op maat kunt u het best contact met ons opnemen.

Contact

Voor vragen over grafmonumenten, kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 038 – 331 28 30 of 0321 – 325 525.