Bent u op zoek naar grafstenen in de regio Elburg? Dan bent u bij Steenhouwerij van Ommen aan het juiste adres. Met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van grafstenen, zijn wij gespecialiseerd in het maken van de mooiste grafmonumenten. Wij onderscheiden ons door ambachtelijk vakmanschap, echte service en liefde voor het werk.

Grafstenen Elburg

Begraafplaatsen Elburg

De gemeente Elburg heeft meerdere locaties beschikbaar voor een begrafenis. Een van deze locaties is de algemene begraafplaats aan de Oostelijke Rondweg 80 in Elburg. Daarnaast zijn er in ‘t Harde en Doornspijk ook algemene begraafplaatsen beschikbaar. Alle begraafplaatsen liggen in een mooie en rustige omgeving en worden goed onderhouden door de gemeente. Op de begraafplaatsen in de gemeente Elburg moet de grafsteen binnen de ruimte van het graf geplaatst worden en uit milieuvriendelijke materialen bestaan. Voor meer informatie betreft de voorwaarden kunt u het beste even informeren bij de begraafplaats of de gemeente Elburg.

Mogelijkheden grafstenen Elburg

Steenhouwerij van Ommen levert een ruim aanbod grafstenen in Elburg. Denk hierbij aan verschillende soorten, maten en materialen in uiteenlopende prijscategorieën. De meeste grafstenen worden van natuursteen gemaakt, maar tegenwoordig komen ook glas, RVS en hout voor. Wilt u liever een op maat gemaakte grafsteen? Ook dat is mogelijk bij Steenhouwerij van Ommen vlakbij Elburg. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden, bel of mail ons dan gerust. Wij voorzien u graag vrijblijvend van informatie op het gebied van grafstenen. Wij zijn voornamelijk actief in de regio van Lelystad, Emmeloord, Wezep, Genemuiden, Hasselt, Oldebroek, Zwartsluis en Elburg

Steenhouwerij van Ommen in de regio Elburg

De meeste grafstenen die wij kunnen leveren in Elburg zijn te vinden op onze website, inclusief prijsvermelding. Daarnaast zijn wij ook te bezoeken op twee locaties in Kampen en Dronten, welke op 20 minuten rijafstand zijn van Elburg. Hier kunt u in onze toonzalen en monumententuinen rustig rondkijken en inspiratie op doen. Onze vestiging in Kampen is te vinden aan de Gildestraat 22 en de vestiging in Dronten vindt u aan De Regge 33. Wij informeren u graag in een gemoedelijke sfeer over de vele mogelijkheden op het gebied van grafstenen in de regio Elburg!

Grafstenen Elburg