Bent u op zoek naar een unieke grafsteen voor een begrafenis in of rondom Emmeloord? Steenhouwerij van Ommen is gespecialiseerd in grafstenen, ook wel grafmonumenten genoemd. Al drie generaties lang hebben wij ervaring op het gebied van het maken van grafstenen. Steenhouwerij van Ommen weet zich te onderscheiden door ambachtelijk vakmanschap, echte service en liefde voor het werk. Bezoek ons vrijblijvend voor informatie en advies over een grafsteen in de regio Emmeloord.

Grafstenen Emmeloord

Begraafplaats in Emmeloord

De algemene begraafplaats in Emmeloord is gevestigd aan de Espelerlaan 69a. Bent u op zoek naar een bijzondere grafsteen voor een begrafenis in Emmeloord? Bij Steenhouwerij van Ommen leveren wij onder andere staande grafstenen, ruwe grafstenen, grafstenen met omranding en bijzondere grafstenen. Op de begraafplaats in Emmeloord aan de Espelerlaan 69a mogen grafmonumenten met een afmeting van 190 bij 90 centimeter geplaatst worden. Een staande grafsteen mag 100 centimeter meten.

Op de begraafplaats in Emmeloord is het ook mogelijkheid van een urngraf. De afmeting hiervan is liggen 90 bij 50 centimeter. Met een maximale hoogte van 50 centimeter.

Bij deze begraafplaats is sinds 2012 ook een theehuis te vinden. Het theehuis biedt de bezoeker van de begraafplaats een sfeervolle omgeving, waar men iets kan drinken, lezen, gewoon stil kan zijn of kan praten met lotgenoten. Ook is er in het theehuis informatie te vinden over rouwen. Voor de kinderen is er een kinderhoekje met knuffels en speelgoed. 

Wij zijn voornamelijk actief in de regio van Lelystad, Emmeloord, Wezep, Genemuiden, Hasselt, Oldebroek, Zwartsluis en Elburg.

Bekijk onze grafstenen en grafmonumenten

Veel van onze grafstenen en grafmonumenten die wij kunnen leveren in Emmeloord zijn via onze website te vinden. Om onze bijzondere grafstenen en grafmonumenten met eigen ogen te zien, kunt u onze toonzalen en monumententuinen bezoeken. In een gemoedelijke sfeer staan we u graag te woord. Wij hebben zowel in Dronten als Kampen een toonzaal en monumententuin. Beide locaties zijn binnen circa 25 minuten te bereiken vanaf Emmeloord.

Grafstenen Emmeloord