Bent u op zoek naar mooie en persoonlijke grafstenen in Genemuiden? Steenhouwerij van Ommen is gespecialiseerd in grafstenen. Al drie generaties lang bewerken wij grafstenen op onze eigen werkplaats. Wij bieden u ambachtelijk vakmanschap en echte service. Daarnaast hebben wij liefde voor ons werk en helpen u graag bij het vinden van de juiste grafsteen voor op de begraafplaats. Hieronder leest u meer over onze grafstenen voor een begraafplaats in Genemuiden.

Grafstenen Genemuien

Persoonlijke keuze

Op onze website kunt u alvast een selectie van onze grafstenen bekijken, maar het is ook mogelijk om langs te komen bij onze toonzalen en monumententuinen in zowel Dronten als Emmeloord. U krijgt hier de gelegenheid om de grafstenen in het echt te bekijken. Een grafsteen uitkiezen is erg persoonlijk en dit komt tot uitdrukking in kleur, vorm, lettertype en de tekst. Wij kunnen u helpen en adviseren bij het kiezen van de juiste en persoonlijke steen voor op de begraafplaats. Wij zijn voornamelijk actief in de regio van Lelystad, Emmeloord, Wezep, Genemuiden, Hasselt, Oldebroek, Zwartsluis en Elburg

De voorwaarden van grafstenen in Genemuiden

Veel van onze grafstenen in Genemuiden zijn van natuursteen gemaakt, maar er zijn tegenwoordig nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een glazen grafsteen, houten grafsteen en RVS grafsteen. Wilt u liever een combinatie van materialen? Ook dat is mogelijk. Wel is het zo dat iedere begraafplaats bepaalde voorwaarden hanteert wat betreft een grafsteen. Wij raden u daarom ook aan om eerst op de hoogte te zijn van de voorwaarden, want het zou erg vervelend zijn als u een grafsteen in gedachte heeft die niet toegestaan is op de begraafplaats. Daarnaast moeten wij als steenhouwerij ons aan de voorwaarden van een begraafplaats houden, dus ook voor grafstenen in Genemuiden. U kunt ons altijd vragen naar de specifieke voorwaarden, we helpen u hier graag bij.

Verwerken van natuursteen

Drie generaties lang wordt er in onze werkplaats natuursteen met de hand bewerkt tot een eindproduct. Als u een mooi idee heeft voor een grafsteen van natuursteen, kunnen wij dit idee ook uitwerken in onze werkplaats.  Verder richten wij ons ook op machinaal vervaardigde grafstenen in Genemuiden.

Steenhouwerij van Ommen: voor grafstenen in Genemuiden

Wilt u meer weten over onze grafstenen in Genemuiden? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.  

Locatie Kampen:

Gildestraat 22
8263 AH Kampen
Telefoonnummer: 038-3312830

Locatie Dronten:

De Regge 33
8253 PG Dronten
Telefoonnummer: 0321-325525

Grafstenen Genemuiden