Voor grafstenen in de regio Lelystad bent u bij Steenhouwerij van Ommen aan het juiste adres. Al drie generaties lang is Steenhouwerij van Ommen de specialist in het vervaardigen van grafstenen. Steenhouwerij van Ommen staat voor echt vakmanschap, liefde voor het werk en echte service. U kunt ons aanbod grafstenen via deze website bekijken. Een grafsteen is erg persoonlijk, wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u deze met eigen ogen wilt bekijken. U kunt ons aanbod grafstenen Lelystad bekijk in onze showroom.

Grafstenen Lelystad

Grafstenen Lelystad, ons aanbod

Bij Steenhouwerij van Ommen kunt u terecht voor een groot aanbod grafstenen. Een groot deel van ons aanbod kunt u online bekijken via de website. Via het menu heeft bijvoorbeeld de keuze uit staande grafstenen, grafstenen met omranding, ruwe grafstenen en ga zo maar door. Ook met een beperkt budget bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn voornamelijk actief in de regio van Lelystad, Emmeloord, Wezep, Genemuiden, Hasselt, Oldebroek, Zwartsluis en Elburg

Wilt u ons aanbod liever met eigen ogen zien? Steenhouwerij van Ommen is gevestigd in Kampen en Dronten. Op beide locaties hebben we een toonzaal, een eigen werkplaats en een monumententuin. Hier kunt u diverse soorten grafstenen bekijken. 

Grafstenen Lelystad dienen aan bepaalde voorwaarden te voldoen

In Lelystad mogen grafstenen geplaatst worden met een maximale buitenmaat van 190 x 190 centimeter. De grafsteen mag maximaal 120 centimeter boven het maaiveld zijn, met een minimale dikte van 5 centimeter. In het geval van glas, moet de dikte 1.9 centimeter bedragen. Binnen elk gemeente zijn dit soort regels weer anders. Daarom is het goed om vooraf bij ons te informeren aan welke eisen de grafsteen moet voldoen.

De gemeente Lelystad beschikt over één begraafplaats. Deze begraafplaats is gelegen aan de Oostranddreef.

Bezoek Steenhouwerij van Ommen

Steenhouwerij van Ommen heeft vestigingen in Kampen en Dronten. Beide vestigingen zijn goed te bereiken vanaf Lelystad, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Onze vestiging in Kampen is gelegen aan de Gildestraat 22, 8263 AH. Onze vestiging in Dronten is gevestigd aan De Regge 33, 8253 PG. Raadpleeg Google Maps voor een routebeschrijving.

Contact met Steenhouwerij van Ommen

Voor meer informatie over grafstenen in Lelystad, kunt u contact met ons opnemen. U bereikt ons via telefoonnummer 0321-325525 of via 038-3312830.

Grafstenen Lelystad