Voor een unieke grafsteen voor een begrafenis in Wezep, kunt u terecht bij Steenhouwerij van Ommen. Al drie generaties lang (sinds 1932) zijn wij een vertrouwd adres voor ambachtelijke grafstenen en grafmonumenten. Op onze website kunt u een groot aanbod van onze grafstenen en grafmonumenten vinden. Daarnaast kunt u ons bezoeken op twee locaties. Beide locaties zijn uitgerust met een toonzaal en monumententuin.

Grafstenen Wezep

Begraafplaats in Wezep

Wezep valt onder de gemeente Oldebroek. In totaal zijn er vier gemeentelijke begraafplaatsen. Een van deze begraafplaatsen is gevestigd in Wezep. Begraafplaats Bovenheigraaf is gevestigd aan de gelijknamige weg. Begraafplaats Bovenheigraaf is geopend in 1973, deze begraafplaats is diverse keren uitgebreid. Ook worden er nog grafruimtes uitgegeven. Op deze begraafplaats zijn er geen beperkingen ten aanzien van het materiaal van de grafstenen en grafmonumenten.

Wilt u meer weten over de begraafplaats in Wezep en over de specifieke voorwaarden waar een grafsteen aan moet voldoen? Neem contact met ons op. Onze contactgegevens zijn onderaan deze pagina te vinden.

Ons aanbod grafstenen en grafmonumenten

Het uitzoeken van een grafsteen of grafmonument is erg persoonlijk. Op onze website kunt u alvast een goede impressie krijgen van het type grafsteen of grafmonument. Bij Steenhouwerij van Ommen hebben we grafstenen en grafmonumenten in diverse prijsklassen. Wij leveren onder andere staande grafstenen, grafstenen met omranding, bijzondere grafstenen, ruwe grafstenen en kinderstenen in Wezep.

Wij zijn voornamelijk actief in de regio van Lelystad, Emmeloord, Wezep, Genemuiden, Hasselt, Oldebroek, Zwartsluis en Elburg.

Bezoek ons voor meer informatie over een grafsteen in Wezep

Steenhouwerij van Ommen is zowel in Kampen als in Dronten gevestigd. Beide vestigingen liggen op korte reisafstand vanaf Wezep. U bereikt onze vestiging in Kampen met de auto binnen circa 20 minuten. Beide vestigingen beschikken over een toonzaal en een monumententuin. Hier kunt u inspiratie opdoen en de diverse soorten grafstenen en grafmonumenten bekijken. Met eigen ogen kunt u de verschillende materiaalsoorten bekijken en voelen.

Contactgegevens

Locatie Kampen:

Gildestraat 22
8263 AH Kampen
Telefoonnummer: 038-3312830

Locatie Dronten:

De Regge 33
8253 PG Dronten
Telefoonnummer: 0321-325525

Grafstenen Wezep