Voor grafstenen in de regio Zwartsluis bent u bij Steenhouwerij van Ommen aan het juiste adres. Al sinds 1932 hebben wij ervaring op het gebied van grafstenen. Service, vakmanschap en liefde voor het werk zijn waar Steenhouwerij van Ommen bekend om staat. Wij ontvangen u in een gemoedelijke sfeer en informeren u begripvol over de vele mogelijkheden op het gebied van grafstenen.

Grafstenen Zwartsluis

Verschillende grafstenen in Zwartsluis

In de regio Zwartsluis leveren wij grafstenen in verschillende soorten, maten en materialen. Meestal zijn de grafstenen van natuursteen gemaakt, maar tegenwoordig komen ook glas, RVS en hout veel voor. Wilt u liever een combinatie van deze materialen? Ook dat is mogelijk bij Steenhouwerij van Ommen vlakbij Zwartsluis. Houdt er rekening mee dat elke begraafplaats bepaalde voorwaarden hanteert wat betreft grafstenen. Denk hierbij aan afmetingen, materiaal en vormgeving. Als steenhouwer zijn wij verplicht om ons aan deze voorwaarden te houden. Voor meer informatie kunt u het beste even informeren bij de gemeente of begraafplaats in Zwartsluis. Wij zijn voornamelijk actief in de regio van Lelystad, Emmeloord, Wezep, Genemuiden, Hasselt, Oldebroek, Zwartsluis en Elburg

Eigen ontwerp grafsteen

Al drie generaties lang zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van grafstenen op maat. Uw eigen ontwerp komt tot uitdrukking in model, maat, materiaal, vorm, kleur, lettertype en tekst. Daarnaast beoefenen wij ook nog het oude ambacht. Dit betekent een unieke grafsteen welke is vormgegeven door hamer en beitel. Bezoek ons vrijblijvend voor meer informatie en advies over een op maat gemaakte grafsteen in de regio Zwartsluis.

Steenhouwerij van Ommen in de regio Zwartsluis

Op onze website vindt u een impressie van de mogelijkheden en combinaties van materialen. De grafstenen staan met prijzen vermeldt op de website. Heeft u nog vragen? Bel of mail ons dan gerust. Wilt u de grafstenen liever met eigen ogen zien? Bezoek dan onze toonzalen en monumententuinen. Hier kunt u inspiratie opdoen en de verschillende soorten grafstenen en mogelijkheden bekijken. Onze toonzalen en monumententuinen zijn gevestigd in Kampen en Dronten. Beide vestigingen liggen met +/- 30 minuten rijden in de buurt van Zwartsluis.

Contactgegevens

Locatie Kampen:
Gildestraat 22
8263 AH Kampen
Telefoonnummer: 038-3312830

Locatie Dronten:
De Regge 33
8253 PG Dronten
Telefoonnummer: 0321-325525

Grafstenen Zwartsluis