Steenhouwerij Van Ommen neemt deel aan de eerste uitvaartbeurs in Dronten en mag met een grote stand op het podium laten zien welke diensten wij leveren. Zo zal Michiel van Ommen ter plekke gaan beeldhouwen (het ambachtelijke), laten wij uiteraard grafwerk zien, veel accessoires en ideeën, maar ook urnen en andere vormen van herdenken met as.

De beurs is voor iedereen toegankelijk en is een goede gelegenheid om u eens vrijblijvend te informeren over alles rondom de uitvaart…

Meer informatie over de beurs vindt u op de website: www.uitvaartbeursflevoland.nl:
Uitvaartbeurs Flevoland wordt voor het eerst, met als thema ‘Afscheid is Onsterfelijk’, in De Meerpaal georganiseerd. De Uitvaartbeurs Flevoland is bedoeld om meer inzicht te geven in de vele manieren waarop een afscheid tegenwoordig mogelijk is. Op de beurs kunt u zich laten informeren over allerlei zaken die bij een overlijden geregeld moeten worden of op u afkomen. De beurs is een initiatief van Volatus Uitvaartzorg in samenwerking met StudioTof!

Diverse standhouders willen op een laagdrempelige manier iedereen kennis laten maken met de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn voor een uitvaart. Zo zijn er bijzondere mogelijkheden te zien, waar u misschien niet eens van weet. Wat dacht u van handgemaakte urnen, grafkisten en lijkwades of rouwvervoer per motor met zijspan? Te veel om op te noemen. Tevens zullen er ook seminars, workshops en demonstraties worden verzorgd tijdens de beurs. Het aanbod van standhouders groeit nog steeds.

Deze levendige uitvaartbeurs vindt zaterdag 8 oktober plaats in De Meerpaal van 10.00 uur tot 16.00 uur en is voor het publiek gratis toegankelijk.