Grafstenen Almere

Grafstenen in Almere gezocht? Steenhouwerij van Ommen is specialist in het maken van grafstenen. Wij bewerken al vele jaren grafstenen en hebben al vele grafstenen mogen plaatsen. Een grafsteen is vaak het laatste wat je voor een dierbare kunt betekenen en dat wil je altijd goed afsluiten. Wij bieden nog echt ambachtelijk vakmanschap en bieden goede service. Zoekt u een grafsteen voor een begraafplaats in Almere? Lees verder over onze grafstenen.

Grafstenen Almere

Prachtige grafstenen in Almere

Steenhouwerij van Ommen, gevestigd in Kampen en Dronten levert vele verschillende soorten en maten grafstenen. Wij hebben een aantal grafstenen op voorraad, maar op de begraafplaats verschilt het vaak in afmetingen. Daarom maken wij de meeste grafstenen voor onze klanten op maat. Wilt u ook grafstenen in Almere ontvangen en op maat laten maken? Dit ambacht kunnen wij voor u realiseren.

Plaatsing van uw grafsteen in Almere

Het plaatsen van een grafsteen in Almere kan door ons gedaan worden. Wij ontwerpen eerst de grafsteen, vervolgens maken wij hem. Bij akkoord, nemen wij contact op met de betreffende begraafplaats. Wanneer het mogelijk is de steen te plaatsen, zal een medewerker van ons de plaatsing uitvoeren.

Eigen ontwerp opsturen

Wij hebben vele ontwerpen voor uw grafsteen in Almere. Maar als u een eigen ontwerp heeft, mag u die natuurlijk altijd opsturen. Wij kunnen dit ontwerp voor u maken. Hierin kunt u de grootte, het materiaal, de kleur en vele andere aspecten aangeven.

Doordat wij al vele jaren dit oude ambacht beoefenen, kunnen wij voor u vele verschillende grafstenen maken.

Meer informatie over grafstenen Almere

Wilt u graag meer informatie over grafstenen in Almere? Neem dan contact op met Steenhouwerij van Ommen. Wij zijn vijf dagen per week te bereiken via telefoonnummer: 038-3312830. Op zaterdag zijn wij alleen open op afspraak.