Grafstenen in Hasselt kunt u aanschaffen bij Steenhouwerij van Ommen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van grafstenen. Wij adviseren u bij het vormgeven van de juiste grafsteen die past bij het afscheid van uw dierbare. Het kiezen van een grafsteen is erg persoonlijk en daarom hechten wij veel waarde aan uw wensen. Van ons kunt u persoonlijk advies verwachten omtrent grafstenen in Hasselt. In de tekst hieronder leest u meer over de mogelijkheden.

Grafstenen Hasselt

Wensen en voorwaarden van een grafsteen

Allereerst kunt u ervan uitgaan dat wij u vakmanschap bieden. Steenhouwerij van Ommen heeft liefde voor het werk en dit uit zich in echte service. In onze showroom kunt u ons vragen om passend advies. Wij stellen een grafsteen samen aan de hand van uw wensen. Wij willen uw verwachtingen wat betreft de grafsteen waarmaken. Wij hebben al meerdere klanten mogen helpen bij het vinden van een grafsteen. Bij het vervaardigen van een grafsteen worden ook de voorwaarden van een begraafplaats meegenomen. Het kan namelijk voorkomen dat de steen die u in gedachte heeft helemaal niet geplaatst mag worden op een begraafplaats in Hasselt of omgeving. Dit willen wij natuurlijk voorkomen. Elke begraafplaats heeft eigen voorwaarden. Wij zijn voornamelijk actief in de regio van Lelystad, Emmeloord, Wezep, Genemuiden, Hasselt, Oldebroek, Zwartsluis en Elburg

Variatie in grafstenen

Steenhouwerij van Ommen biedt u verschillende soorten grafstenen in Hasselt. Hierbij kunt u denken aan ruwe grafstenen, grafstenen met omranding of staande grafstenen. Op onze website kunt u de verschillende materiaalsoorten voor grafstenen bekijken. U kunt er ook voor kiezen om langs te komen in onze showroom.

Grafstenen Hasselt en Steenhouwerij van Ommen

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over grafstenen in Hasselt. Wij zijn actief sinds 1932 en bieden grafstenen van uitstekende kwaliteit. Onze showroom is gevestigd aan de Gildestraat 22 in Kampen. Bij een bezoek aan onze showroom krijgt u een goede impressie van ons aanbod.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Locatie Kampen:

Gildestraat 22
8263 AH Kampen
Telefoonnummer: 038-3312830

Locatie Dronten:

De Regge 33
8253 PG Dronten
Telefoonnummer: 0321-325525

Grafstenen Hasselt