Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van grafstenen in Oldebroek? Steenhouwerij van Ommen staat voor vakmanschap, echte service en liefde voor het werk. Wij weten hoe persoonlijk een grafsteen is en geven u graag een passend advies bij het aanschaffen van een grafsteen. In onze showroom bieden wij u de mogelijkheid om grafstenen te bekijken. Zo kunt u met eigen ogen zien of de grafstenen voldoen aan uw verwachtingen. Wij vervaardigen al jarenlang grafstenen en bij de zoektocht naar grafstenen in de regio Oldebroek kunnen wij u zeker verder helpen.

Grafstenen Oldebroek

Voorwaarden grafstenen Oldebroek

De gemeente Oldebroek kent meerdere begraafplaatsen. Het kan voorkomen dat er per begraafplaats andere voorwaarden worden gesteld aan de grafsteen in Oldebroek. Wij moeten wij ons houden aan deze voorwaarden en daarom is het van belang dat u ook zelf op de hoogte bent van deze voorwaarden. Zo voorkomen we dat u een grafsteen in gedachten heeft die niet toegestaan is op de begraafplaats. Wij kunnen u informeren over de voorwaarden van een grafsteen op een begraafplaats in de gemeente Oldebroek. Ook kunt u bij de begraafplaats of gemeente zelf informatie opvragen. Wij zijn voornamelijk actief in de regio van Lelystad, Emmeloord, Wezep, Genemuiden, Hasselt, Oldebroek, Zwartsluis en Elburg

Bekijk onze showroom met grafstenen en meer

Op onze website kunt u de showroom al bekijken via Google. Zo krijgt u alvast een beeld van onze grafstenen. Klik hier om onze showroom te bekijken en virtueel door de showroom heen te lopen. Bij het bekijken van onze showroom wordt het al snel duidelijk dat u bij ons ook terecht kunt voor urnen en gevelstenen.

Grafstenen Oldebroek van Steenhouwerij van Ommen

Wilt u meer informatie over de grafstenen in Oldebroek? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Een grafsteen uitkiezen is erg persoonlijk en wij ondersteunen u bij het maken van een keuze voor de grafsteen. Vertel aan ons uw wensen, zodat wij u de juiste steen kunnen aanbieden. U kunt onze showroom bezoeken om de grafstenen in het echt te bekijken. De showroom is gevestigd aan de Gildestraat 22 in Kampen, op korte afstand van Oldebroek. Wij adviseren u graag over grafstenen in Oldebroek.

U kunt telefonisch een afspraak maken, zo weten we zeker dat we alle tijd voor u hebben.

Locatie Kampen:

Gildestraat 22
8263 AH Kampen
Telefoonnummer: 038-3312830

Locatie Dronten:

De Regge 33
8253 PG Dronten
Telefoonnummer: 0321-325525

Grafstenen Oldebroek